Na zahradu jsem se zatím moc nedostala (čas na výsev ředkviček do skleníku už nastal), vysévám jen doma za oknem. Papriky, celer, muškáty, lobelky do tepla nad topení, kedlubny, květák, cibuli a salát do chladu (po narašení je přenesu do skleníku). K rychlé konzumaci klíčím pískavici řecké seno, na vatě řeřichu.
Plánuji výsevy, dokupuji semínka.
A jak to vypadá se sklizní a zásobou zeleniny v únoru? Ve skleníku roste zimní pórek a petrželka, na záhoně růžičková kapusta. Několik bedýnek brambor od místního zemědělce je ve sklepě. Topinambury vykopané v listopadu a uskladněné v kyblíku na balkoně jsou stále chutné, černá ředkev v lednici a dýně v bedýnce v pokoji také. Šalotka ve spíži však už volá po rychlé spotřebě. Ostatní zelenina je zamražená, nasušená či sterilovaná. Jen česnek a kysané zelí došlo.